Öppet hus

Två gånger under läsåret öppnar Elof Lindälvs gymnasium upp sina dörrar för eleverna i årskurs 9 och deras föräldrar.

Öppet hus brukar vara mycket välbesökt och alla besökare får, under några timmar, ta del av skolans aktiveteter, framförda av elever och personal.

Alla utbildningar har informationsstationer i foajén och på programmens hemvister får du en djupare information om innehåll och hur man arbetar. Skolans elever framför musik- och dansnummer, våra framgångsrika UF-företag (Ung företagsamhet) ger smakprov på sin verksamhet och mycket, mycket mer.

Under läsåret 2017/18 har vi öppet hus lördag 11 november 2017 klockan 11-15 och torsdag 18 januari 2018 klockan 17-19. Varmt välkommen till oss!

Men du vet väl att du som ska välja gymnasium alltid är välkommen att besöka oss under en vanlig skoldag också. Kontakta i så fall arbetslagsledaren för det program som intresserar dig eller skicka ett mail till elof@kungsbacka.se