Öppet hus

Två gånger under läsåret öppnar Elof Lindälvs gymnasium upp sina dörrar för eleverna i årskurs 9 och deras föräldrar.

Öppet hus brukar vara mycket välbesökt och alla besökare får, under några timmar, ta del av skolans aktiveteter, framförda av elever och personal.

Alla utbildningar har informationsstationer i foajén och på programmens hemvister får du en djupare information om innehåll och hur man arbetar. Skolans elever framför musik- och dansnummer, våra framgångsrika UF-företag (Ung företagsamhet) ger smakprov på sin verksamhet och mycket, mycket mer.

Alla öppna hus för läsåret 2016/17 är nu över för denna gång. Men du vet väl att du som ska välja gymnasium alltid är välkommen att besöka oss under en vanlig skoldag. Kontakta i så fall teamledaren för det program som intresserar dig eller skicka ett mail till elof@kungsbacka.se