Skolfakta

Vi är en kommunal skola som ligger centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation och resecentrum. Skolan har omkring 1500 elever. Här finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram, gymnasiesärskola och vuxenutbildning.

Skolan har ett aktivt bibliotek som är en viktig del i undervisningen och här finns bra möjligheter till informationssökning, grupparbete, tidskriftsläsning med mera.

Varje skolenhet har en egen rektor och ett elevhälsoteam för att se till att dina tre år hos oss ska bli så bra som möjligt.

I Kungsbacka växer framtiden. Som en av landets främsta tillväxtkommuner satsar vi hårt på att ha en riktigt bra verksamhet och service med hög kvalitet för våra 80 000 invånare. I Kungsbacka är kunnande, öppenhet och självständighet i arbetet viktigt. Ett gott bemötande ska skapa trygghet för invånarna.