Restaurang Lindälv - 20 september (v38)

I denna restaurang avnjuter du en tre-rätters lunch i lugn och ro. Vi har även några tillfällen per år då vi har kvällsöppet med våra årskurs 3 elever. Restaurangen är nu stängd för elevernas introduktionsveckor men öppnar igen torsdag kväll v.45.

Restaurang Lindälv har stängt och öppnar åter torsdag kväll v.45

Restaurang Lindälv har stängt och öppnar åter torsdag kväll v.45

Restaurang Lindälv är den perfekta restaurangen för dig, som vill äta lunch med goda vänner eller avnjuta en affärslunch i en lugn och avkopplande miljö. Hos oss möts du av gymnasieelever som under sin utbildning serverar och lagar maten.

Ibland har vi även kvällsöppet med våra årskurs tre, information om dessa kvällar kommer här på hemsidan.

Från och med tisdag vecka 43 når du oss för bokningar på telefonnummer 0300-83 35 33, tisdag-fredag kl. 9.30-10.30.