Gymnasiesärskolan

Vi erbjuder fyra nationella yrkesprogram. Dessa program ska leda till arbete, sysselsättning eller fortsatta studier. Programmen är både praktiska och teoretiska. Du kommer att få pröva din yrkesinriktning under minst 22 veckar på olika arbetsplatser.

Elof Lindälvs gymnasium erbjuder fyra nationella utbildningsprogram

• Administration, handel och varuhantering

Efter avslutade studier ska eleverna ha kunskaper inom handels- och tjänstesektorn med fokus på information, kommunikation, inköp och logistik samt service och bemötande.

• Fastighet, anläggning och byggnation
    Utbildningen förbereder eleverna för att till exempel kunna arbeta med reparationer och underhåll av fastigheter eller markarbeten och underhåll i parkmiljöer. Programmet utför enklare arbeten inom snickeri, målning, yttre och inre fastighetsskötsel. Våra kunder kan vara privatpersoner, företag, föreningar eller kommunala verksamheter. Uppdragen ska knyta an till våra kursmål. Vi arbetar inte med el- eller VVS-installationer.

För mer information kontakta:

Tore Arnesen
    tore.arnesen@kungsbacka.se

Birgitta Stureson
    birgitta.sturesson@kungsbacka.se

• Fordonsvård och godshantering
    Utbildningen förbereder eleverna för att till exempel kunna reparera fordon och maskiner, tvätta och rekonditionera bilar eller köra truck.

• Hotell, restaurang och bageri
    Efter avslutade studier ska eleverna ha kunskaper för att arbeta med till exempel service, matlagning, bakning och hantering av färskvaror och livsmedel.