Våra restauranger

På skolan finns tre restauranger. Elofs Hörna och Restaurang Lindälv drivs av våra elever och Restaurang Olga serverar skollunch till eleverna.

Restaurang Lindälv är vår a lá carte restaurang, där vi oftast serverar en tre-rätters lunchmeny.

Ibland har vi även kvällsöppet/julbord eller andra event med våra årskurs 3 och då har vi större menyer/dryckespaket och andra priser.
Vi planerar att öppna resturang Lindälv torsdag kväll 8/11 och vi öppnar vår bokningstelefon tisdag v.43. Mer information om öppettider och telefontider finner du om du klickar på länken ovan.

Elofs Hörna har brickservering och erbjuder lunch för 80 kronor. Elofs hörna är öppen onsdagar från och med v.41 (Stängt v.44 för höstlov)

Restaurang Olga är skolans elevmatsal och erbjuder gratis lunch till våra elever.